bandtransporteurs Bandtransporteurs

Nieuw & gebruikt

Een Bandtransporteurs van Beerepoot B.V. zijn er in tal van soorten en maten en is vaak direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren niet alleen een gebruikte maar ook een nieuwe bandtransporteur. U kunt bij ons terecht voor een bandtransporteur, maar ook kunnen wij complete transportsystemen naar wens samenstellen. Voor zowel een bandtransporteur voor stukgoederen als voor stortgoederen kunt u zich bij ons melden. Ook hebben wij tientallen bandbochten in voorraad. De kans dat u bij ons een bandtransporteur vindt die aan uw specificaties voldoet is dan ook groot. Onderstaand een beknopt overzicht van ons assortiment.

Vlakke bandtransporteurs

Hiervan hebben wij er honderden voor stukgoed in voorraad, vaak direct te leveren.

Bekijk ons aanbod >

Trogvormige bandtransporteurs

Wij hebben een behoorlijke voorraad nieuwe trogbandtransporteurs. Ook hebben wij diverse gebruikte trogbandtransporteurs beschikbaar. Een geschikte trogbandtransporteur kunnen wij vaak snel leveren.

Bekijk ons aanbod >

Elevatorbandtransporteurs

Wij hebben diverse elevatorbandtransporteurs in voorraad. Ook maken wij zeer regelmatig nieuwe elevatorbandtransporteurs op maat naar wens.

Bekijk ons aanbod >

Bandbochten

Wij hebben tientallen gebruikte bandbochten in voorraad. Van heel smal (200 mm) tot heel breed (1600 mm).

Bekijk ons aanbod >

Bandtransporteurs - overig

U kunt bij ons niet alleen terecht voor vlakke bandtransporteurs, trogbandtransporteurs, elevatorbandtransporteurs of een bandbocht. Wij hebben namelijk ook veel telescooptransporteurs in voorraad. Bovendien maakt Beerepoot B.V. nieuwe bunkerbandtransporteurs.

Bekijk ons aanbod >

Onze overdekte opslagruimte beslaat in totaal 30.000m². Wij hebben dan ook een enorme voorraad vlakke bandtransporteurs en kunnen vaak vrijwel direct uit voorraad leveren. Er zijn erg veel verschillende framekleuren beschikbaar, maar het is voor ons geen enkel bezwaar als u de voorkeur geeft aan een variant in uw eigen bedrijfskleur. Wij leveren maatwerk, maar kunnen ook in delen leveren. Beerepoot streeft altijd naar zo kort mogelijke levertijden.

Beerepoot B.V: Wij zorgen dat het op rolletjes loopt en helpen u graag verder.