Schaartafel - Schaartafels

Tweedehands en nieuwe schaartafels

Wanneer u een nieuwe of gebruikte hef-/schaartafel zoekt, dan is de kans groot dat u bij ons slaagt. We hebben ruim 400 schaartafels in voorraad, met een hefvermogen van 300 kg tot 10 ton. Ook is het aanbod divers, zoals: dubbelscharend (verticaal maar ook horizontaal), laagbouw & pneumatisch (bijvoorbeeld Bishamon EZ Loader, ± 45 beschikbaar). Wij hebben tafels van onder meer de volgende merken in voorraad: ‘Büter’, ‘Lödge’, ‘LTF’, ‘Laweco’, ‘Marco’, ‘Hymo’, ‘Edmo Lift’ & ‘Trepel’. Onderstaand enkele speciale voorbeelden:

Grote sortering schaartafels

Schaartafels hebben wij in veel capaciteiten en uitvoeringen beschikbaar. Twijfel niet om een aanvraag te doen! Standaard heftafels (denk aan capaciteit: 1000 kg, plateau-afmetingen: 1200 x 800 mm) hebben wij vrijwel altijd beschikbaar, maar ook bijzondere tafels zoals de heftafels hieronder.

Schaartafels voor montagewerkzaamheden

Regelmatig krijgen wij een schaartafel binnen die geschikt is voor montagewerkzaamheden (denk aan deuren & kozijnen) maar ook voor bijvoorbeeld straal- & spuitwerkzaamheden. Deze personenheffers zijn bij uitstek geschikt om steeds in de juiste houding te kunnen werken. Het platform is lang en smal en de hefcapaciteit hoeft uiteraard niet hoog te zijn (vaak 300 of 500 kg).

Schaartafel met kantelplateau

Hef-/schaartafels met een kantelplateau hebben wij ook incidenteel in voorraad. Vaak bedoeld om ergonomisch verantwoord te kunnen werken. Tafels met een hef- & kantelplatform ineen hebben wij tevens beschikbaar. Deze heftafels zijn van het fabricaat ‘Edmo Lift’ en het type ALT 1500 U (9 stuks in voorraad).

Dubbelscharende schaartafels

Om het hoogtebereik van een heftafel te vergroten, kan worden gekozen voor een tafel met een dubbel verticaal scharenstel. Wij beschikken over tientallen dubbelscharende heftafels.

Zwaarlast schaartafels

Zware industriële heftafels hebben wij ook in voorraad. Te denken valt aan diverse tafels met een hefcapaciteit van 5 ton en plateau-afmetingen van 1800 x 1000 mm (van het merk ‘Büter’). Laadplatforms met grotere plateau-afmetingen hebben wij ook dikwijls beschikbaar (bijvoorbeeld: ‘Lödige’, 5000 kg, 5495 x 2465 mm, ‘Laweco’, 7500 kg, 5415 x 3975 mm).

Autoliften

We hebben ook zo nu en dan de beschikking over autoliften, soms zelfs voorzien van dubbel verticaal scharenstel.