Lopende band en lopende banden

Lopende band: Voor stuk- en stortgoed en meer…

Wij hebben extreem veel lopende banden in voorraad. Zowel lopende banden voor stukgoed als voor stortgoed. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder meer bandbochten, bunkerbandtransporteurs en telescooptransporteurs.

Lopende band voor stukgoed

Wij hebben een erg ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een lopende band voor stukgoed. Wij demonteren met grote regelmaat complete transportsystemen. Deze systemen verkopen wij over het algemeen in delen door. U kunt dan ook bij ons terecht voor één lopende band, maar ook voor een compleet transportsysteem. Door de jaren heen hebben wij een enorme handelsvoorraad opgebouwd waaruit wij kunnen putten om tot een logistieke oplossing te komen. De totale voorraad beslaat een overdekte opslagruimte van 30000 m². In onze werkplaats verrichten wij aanpassingen, zodat wij maatwerkoplossing kunnen bieden.

Actueel aanbod lopende banden voor onder meer pakjes & doosjes >

Lopende band voor stortgoed

Ook een lopende band voor stortgoed kunnen wij leveren, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in trogbandtransporteurs met een frame van UNP 120 mm balken. De rubber banden lopen over 2-delige trogstellen (trogrollen: Ø 50 mm) en de aandrijf- & keerrollen zijn open kooirollen (Ø 200 mm). Naast trogbandtransporteurs leveren wij met zeer grote regelmaat opvoerbandtransporteurs met knik (onder en/of boven). Naast standaard modellen met golfrand & meenemers leveren wij maatwerk.

Actueel aanbod lopende banden voor stortgoed >

Lopende band

Bandbochten, telescopen & bunkerbandtransporteurs

Naast rechte bandtransporteurs voor stuk- & stortgoed beschikken wij over tientallen 90° en 180° bandbochten, waaronder een groot aantal in nieuwstaat verkerende bandbochten van het merk ‘Transnorm’. Ook hebben wij meer dan 50 telescooptransporteurs in voorraad, van merken zoals ‘Caljan’, ‘Best Reach’ en ‘Budde’. Tenslotte fabriceren wij de speciale ‘Beerepoot Superstortbunker’. Deze kan worden ingezet voor bloembollen, maar ook voor bijvoorbeeld autobanden. De rubber transportband met een bandbreedte van 2400 mm loopt over een rollenbed met zware rollen (Ø 132 mm, rolafstand 180 mm). De aandrijf- en keerrol zijn open kooirollen (aandrijfrol: Ø 350 mm, as Ø 100 mm, keerrol: Ø 300 mm).

Actueel aanbod lopende banden voor stortgoed >