Over ons

Beerepoot: Familie bedrijf met rijke historie

Wij zijn een familiebedrijf met een rijke historie waar we trots op zijn. In 1963 hebben de broers Beerepoot het bedrijf opgericht en de kracht van samenwerken met familie heeft Beerepoot gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. De tweede generatie zorgt samen met een solide en sterk team voor beweging in elke branche door het leveren van betaalbare logistieke oplossingen.

Beerepoot is specialist in nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen en complete transportinstallaties. Met een team van 25 mensen werken we elke dag gemotiveerd en gedreven aan de beste oplossingen op maat voor onze klanten. Vakmanschap, verantwoordelijkheid nemen en vooral plezier in je werk staan centraal bij Beerepoot BV.

Onze geschiedenis

60 jaar Beerepooot geschiedenis

Het begon allemaal met een ambitieus plan van de broers Beerepoot aan het begin van de jaren 60. De handelsgeest die zij van hun vader Jacob hadden meegekregen, maakte dat zij dachten in kansen en risico durfden nemen; samen startten zij een landbouwmechanisatiebedrijf. De oprichting Firma Gebroeders Beerepoot was het begin van een groot avontuur met succes!

LEES MEER
60 jaar Beerepooot geschiedenis

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? NEEM CONTACT OP