Rollenbanen Rollenbaan/Rollenbanen

Rollenbaan Nieuw & gebruikt

Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte rollenbaan? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen putten uit een overdekte opslagruimte van 30.000 m² met daarin materiaal voor allerlei logistieke oplossingen. Onder andere kunnen wij een rollenbaan snel en vaak zelfs direct uit voorraad leveren, zowel nieuw als gebruikt. Bovendien bieden wij maatwerk oplossingen. Ons aanbod bestaat uit zowel niet aangedreven als aangedreven rollenbanen in veel verschillende uitvoeringen en wij bieden daarnaast ook passende rollenbaanbochten en haakse overzetters. Onderstaand een overzicht van de door ons leverbare rollenbanen:

Niet aangedreven Rollenbaan

Ten eerste het aanbod van een niet aangedreven rollenbaan is behoorlijk groot. Zowel nieuw als gebruikt leverbaar.

Aanbod niet aangedreven >

Aangedreven Rollenbaan

Een aangedreven rollenbaan is er niet alleen voor pakjes & doosjes, maar ook voor palletrollenbanen en voor containertransport.

Aanbod niet aangedreven >

Rollenbaanbochten

Ook hebben wij veel rollenbaanbochten op voorraad. Zwaartekrachtrollenbanen maar ook aangedreven rollenbanen.

Aanbod niet aangedreven >

Nieuw van Beerepoot

Naast een rollenbaan voor pakjes & doosjes maken wij ook meer robuuste rollenbanen, zowel zwaartekracht als aangedreven. Bijvoorbeeld één van de afbeeldingen hiernaast.

Sinds jaar en dag maken wij nieuwe rollenbanen. Een aangedreven rollenbaan kunnen wij voor u samenstellen maar de nadruk ligt op zwaartekrachtrollenbanen. Honderden meters hebben wij in voorraad vandaar dat wij vaak snel kunnen leveren. Samengevat voornamelijk voor pakjes & doosjes. Bijvoorbeeld pallets, voor bij een afkortzaag en voor het transport van vaten. Ook nieuwe aangedreven palletrollenbanen kunnen wij fabriceren. Gesteld dat wij de standaard typen vrijwel altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Wanneer u maatwerk wilt, dan is dat voor ons geen enkel probleem. De rollenbanen die wij leveren hebben solide frames (vaak elektrolytisch verzinkt) en zijn daarnaast ook voorzien van kwalitatief hoogwaardige rollen. Onderstaand een foto van het standaard type en samengevat de voordelen en uitvoeringen op een rijtje:

  • Topkwaliteit rollen
  • PVC en stalen rollen leverbaar
  • Solide frames, koudgewalste U-profielen, elektrolytisch verzinkt
  • Ook niet aangedreven rollenbaanbochten beschikbaar
  • Bovendien snel leverbaar, altijd enkele honderden meters in voorraad
  • Ten slotte leverbaar met bijpassende pootstellen
rollenbaan-rollenbanen
Selecteer uw ideale formaat Ø 30
h.o.h. 35
PVC
Ø 50
h.o.h. 100
PVC
Ø 50
h.o.h. 100
Staal
Ø 50
h.o.h. 75
PVC
Ø 50
h.o.h. 75
Staal
Ø 50
h.o.h. 52
PVC
Ø 50
h.o.h. 52
Staal
Roldiameter
Rol h.o.h.
Materiaal
30
35
PVC
50
100
PVC
50
100
Staal
50
75
PVC
50
75
Staal
50
52
PVC
50
52
Staal
Breedte: 250
Breedte: 400
Breedte: 500
Breedte: 600