Overige machines

Nieuwe en gebruikte dozensluitmachines, heftafels, schroeftransporteurs en meer...

Naast rollenbanen, bandtransporteurs en complete transportinstallaties hebben wij meer machines in voorraad. Te denken valt aan dozensluitmachines, heftafels en schroeftransporteurs. Onderstaand een kort overzicht.

Dozensluitmachines

Wij hebben altijd een aantal dozensluitmachines in voorraad van de merken 'Siat', 'Soco' en '3M'. Naast semi-automatische dozensluitmachines kunnen wij automatische dozensluitmachines leveren, zowel met automatische hoogte- & breedte-instelling als met kleppentikker.

Aanbod dozensluitmachines >

Heftafels

Wij hebben meer dan 500 gebruikte heftafels in voorraad van onder meer de volgende merken: Büter, Lödge, LTF, Marco & Trepel. Wij kunnen u een heftafel aanbieden in verschillende uitvoeringen, waaronder: dubbelscharend, laagbouw & pneumatisch. Nieuwe heftafels leveren wij ook.

Aanbod heftafels >

Schroeftransporteurs

Wij hebben diverse schroeftransporteurs in voorraad. Zowel goot- als pijpmodel. Ook schroeftransporteurs in RVS uitvoering.

Aanbod schroeftransporteurs >

Overige machines

Wij de volgende onderdelen in voorraad:

Naast bandtransporteurs, rollenbanen, dozensluitmachines, heftafels en schroeftransporteurs beschikken wij zo nu en dan over meer machines waaronder palletwisselaars en foliewikkelaars.

Aanbod overige machines >